h1

Οι τερματοτύφλακες και ο ζογκλέρ

17 Μαρτίου, 2009

Τρεις παίκτες έγιναν ακόμα πιο γνωστοί (βασικά ο ένας μόνο είναι ήδη κάπως γνωστός)!

Αυτό συνέβει γιατί υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι «δεν γίνεται να κάνεις λάθος (γελοίο λάθος, αστείο λάθος, μοιραίο λάθος, τρομακτικό λάθος… οποιοδήποτε λάθος) και αυτό να μην κυκλοφορήσει στο YouTube και στα sites του διαδικτύου»!

Οι παικταράδες μας τώρα πια ξέρουν!

Πάμε για παράδειγμα στον πρώτο, έναν τερματοφύλακα από την Ιαπωνία, που πραγματικά δεν μ’απασχολεί πως τον λένε, ο οποίος μαζεύει πάρα πολλά views στο διαδίκτυο εξαιτίας του καταπληκτικού χορευτικού/ντρίπλα που μπέρδεψε τον ίδιο… με αποτέλεσμα φυσικά να δεχθεί γκολ…

Συνεχίζουμε με ένα πιο πρόσφατο, πάλι με τερματοφύλακα… Αυτήν την φορά από την κοντινή Ιταλία, όπου σε αγώνα για μικρότερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Καβέζε και της Γιούβε Στάμπια σημειώθηκε ένα από τα πιο απίστευτα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με παίκτη της πρώτης να κάνει σέντρα από αριστερά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, καθώς ο αντίπαλος γκολκίπερ την άφησε να περάσει από πάνω του θεωρώντας πως θα πάει άουτ! Έλα όμως που δεν πήγε!

Τελευταίος και καλύτερος ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, οποίος στον αγώνα της Μπλάκμπερν με την Άρσεναλ προσπάθησε να κερδίσει πέναλτυ.. όχι από κάποιον συγκεκριμένα.. αλλά ρε παιδί μου σκέφτηκε, «εγώ θα πέσω και που θα πάει»! έτσι λοιπόν, είναι υποψήφιος για την καλύτερη βουτιά του 2009 (ίσως και της δεκαετίας) και με την αξία του όπως βλέπουμε!

κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ (=παλαμάκια)

καταπληκτικός!

εξαίσιος!

Βέβαια ο διαιτητής δεν ξεγελάστηκε όσο και αν ο Pedersen ζήταγε πέναλτυ μετά (απορεί κιόλας που δεν το πήρε)!

Μπράβο στον διαιτητή που δεν την έπαθε!

Μπράβο του, γιατί υπάρχουν κι άλλοι που την έχουν πάθει!

Για παράδειγμα

ααααχ αυτοί είναι παίκτες για Ελλάδα!

Άξιοι αντικαταστάτες Καραγκούνη, Ντιόγκο και λοιπών!

Πληρώστε να φέρτε τέτοια παιδιά!

Rex

Σχολιάστε