h1

Αυτό δεν βοηθάει την ΑΕΚ…

28 Απριλίου, 2009

Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς έχετε διαβάσει την επιστολή του προέδρου της ΑΕΚ Νίκου Θανόπουλου προς τους μετόχους για την κατάσταση που επθκρατεί στην ομάδα αυτή την περίοδο..

Πρώτον πρέπει να ντρέπεται ο άνθρωπος που έβγαλε στην δημοσιότητα την επιστολή. Εκθέτει τον κ. Θανόπουλο με εκφράσεις (Θυμίζω ότι η πρόκριση μας στο Τελικό με αντίπαλο μάλλον τον ΓΑΥΡΟ μας ) που έγραψε ο άνθρωπος σε ύφος φιλικό προς ανθρώπους που γνωρίζει και έχει μία σχέση μαζί τους. Δεν ήταν ούτε επίσημη ανακοίνωση ουτε κάποια επίσημη δήλωση του προέδρου. Και εκτίθεται όχι μόνο ο ίδιος ο πρόεδρος αλλά και ολόκληρη η ομάδα.

Αυτός που το έδωσε στην εφημερίδα «GOAL» πρέπει να μισεί τον κύριο Θανόπουλο και την ίδια την ομάδα που είναι μέτοχος και στέλεχος. Δεν γίνεται να αγαπάς και να θές το καλό της ομάδας και να εκθέτεις τον άνθρωπο που είναι πρόεδρος και απο ότι φαίνεται απο την ίδια την επιστολή προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει την ΑΕΚ απο το αδιέξοδο.

Και πραγματικά είναι εξοργιστικό να ακούς δημοσιογράφους να λένε πως είναι ευεργέτης της ΑΕΚ αυτός που έδωσε την επιστολή επειδή μαθεύτηκε η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικα. Επιδη εσας σας ενδιαφέρει μόνο και μόνο να έχετε θέματα και να υπάρχει αναταρχή γιατί αυτό πουλάει δεν σημαίνει οτι αυτό είναι και το σωστό.

Τα εν οικω μη εν δήμω έλεγαν οι αρχαίοι και για αυτό παρακάλεσε και ο ίδιος ο πρόεδρος.Δεν νομίζω κανένας όταν έχει προβληματα στο σπίτι του να τα εμπιστεύεται κάπου και μετα να συνειδηοποιεί οτι τα ξέρει όλη η γειτονιά τότε θα λυθούν πιό εύκολα …..

Ίσα ίσα νομίζω αυτό θα αποπροσανατολίσει ολόκληρη την ομάδα αλλά και όλη την προσπάθεια που γίνεται για την ανάκαμψη του δικέφαλου. Πάνω που η ομάδα προσπαθεί με αυτή την νέα προσπάθεια να γυρίσει στις καλές μέρες και μετά απο καιρό στους τίτλους ένας πραγματικ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ πρίν απο το πιό κρίσιμο αγώνα της χρονιάς εκθέτει ομάδα και διοίκηση. Πως προπονητής και παίχτες μετα απο την δήλωση μέσα στη επιστολή για περικοπές της τάξεως των 5 εκ. ευρω να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον απόλυτο στόχο τους.

Ας σταθούμε και λίγο στα λεγόμενα της. Το ότι μιλάει και απευθύνεται σε πολλούς μετόχους απο τους οποίους ζηταει λεφτά σημαίνει πως πολλοί βάζουν λεφτά και όχι μόνο ο κ. Νοτιάς εκ Αμερικής. Επίσης μιλάει για λάθη παρελθόντος και πως γίναν πολά.. Αυτό είναι κάτι που ξέραμε αφου δεν νομίζω ο Ντέμης αν δεν είχε κάνει λάθη και πίστευε πως όλα είχαν γίνει σωστά να τα παράταγε.

Δεν ξέρω πραγματικά πως οι παίχτες και ιδιαίτερα οι πρςτοκλασσάτοι θα πάνε να παίξουν στον τελικό μετα απο αυτό που ακουσαν για περικοπές. Επίσης δεν καταλαβαίνω πολλούς που λένε πως η παρουσιά του κ. Δημήτρη Χατζηιωάννου βάζει στην α΄κρη τους κυρίους Μανωλά και Μπάγεβιτς. Για μένα αυτό δεν ισχύει αφού δεν είναι κακό να υπάρχει ένα συμβουλος γνώστης της πραγματικότητας δίπλα στον πρόεδρο.

Επίσης πολύς λόγος γίνεται για την ανακρίβεια την προ ημερών ανακοίνωσης Νοτιά πως είναι ο μοναδικός χρηματοδότης της ομάδας κατι που όπως φαίνεται απο την επιστολή δεν ισχύει αφού αρκετά έχει δώσει και ο Πέτρος (Παππάς). Και εδώ οι δημοοσιογράφοι αναρωτιούνται γιατι δεν αντέδρασε ο Παππάς ….. Τους πέρασε απο το μυαλό οτι μπορεί ο ίδιος να μην ήθελε να βγεί το ονομά του γιατί μου φαίνεται αδύνταο ο κύριος Νοτιάς να μην ήξερε πωε αποπλήρωσε το δάνειο και να βγαίνει να δείχνεται μόνος του χωρίς να υπολογίζει τους άλλους μετόχους. Ας σταματήουν πια οι δημοσιογράφοι να αναζητουν ίντριγκες για να έχουν ειδήσεις.

Πραγματικά υποψία μου είναι πως αυτή η ανακοίνωση ωγήκε στην δημοσιότητα σαν ένα τρόπο πίεσης του κ. Μεισσανίδη που έχει γίνει έμμονη ιδέα στους ΑΕΚτζήδες.

Αυτός που την έδωσε στην δημοσιότητα δεν καταλάβαινε οταν το έκανε οτι εκείνη την ώρα έκανε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ στη ομάδα που είναι στέλεχος και υποτίθεται οτι υποστηρίζει.

Για να σωθεί η ΑΕΚ εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να διωχθούν το συντομότεροανθρωποι σαν αυτόν που το έδωσε στη δημοσιότητα και να μείνουν άνθρωποι σαν τον κύριο ΘΑνόπουλο που εδώ [ στα δύσκολα] είναι αισιόδοξος και προσπαθεί.

Mikou

7 Σχόλια

  1. Νομίζω ότι το «αυτός που τη δημοσίευσε έκανε κακό μπλα μπλα» είναι παγίδα, ως τρόπος σκέψης.
    Ως ΑΕΚτζής, δεν θες να μάθεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει; Προτιμάς διπλωματικές κουβέντες και κρυφά νοήματα;
    Ενίοτε, η αλήθεια απελευθερώνει…


    • Freddo, ποτέ δεν είπα οτι η αλήθεια δεν απελευθερώνει και οτι είναι σωστό να μένουν στα ψέματα και στις υπεκφυγές οι φίλαθλοι αλλα δεν νομίζω να υπάρχει 1 φίλαθλος της άεκ που να ήθελε αυτή η επιστολή να βγέι στην δημοσιότητα τώρα και με αυτό τον τρόπο.. Δεν είναι ούτε μία βδομάδα πρίν απο τον τελικό. Ενας τελικός που μπορεί να δώσει στην αεκ έναν τίτλο μετα απο τόσα χρόνια και μία καταστροφική χρονιά να την κάνει να είναι τουλαχιστον όχι αποτυχημένη. Ούτε για τους παίχτες θα είναι καλό να παίζουν στα playoff ξέροντας πως η ίδια η διοικηση τους ειναι αδιάφορη…
      Θα γίνει ότι ειχε γίνει και περυσι… που η αεκ διασείρθηκε..
      Σημειωτεον δεν είμαι αεκτζης


  2. Ρε παιδιά, ποιος το γαμεί το αεκάκι;
    ο μπάοκ του λεκανοπεδίου κατάντησε….


  3. petraki asto re file….asto..epeidh xerete th dunamh ths AEK k epeidh klasate perisi pou sas afhsame pisw FETOS egine enas trelos polemos ap olous g na dialu8ei h omada..gi auto se parakalw pline to stomataki sou k ta xerakia sou k meta pes h grapse AEK..ok??to ti einai alh8eia k to ti oxi asto..ok?diorismenoi,opadoi se li8argo kanate thn adikia alh8eia tosa xronia..ntroph..


  4. […] εδώ [ στα δύσκολα] είναι αισιόδοξος και προσπαθεί. https://tapantaleme.wordpress.com/2009/04/28/aek/ Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο θέμα της “μαύρης […]


  5. […] https://tapantaleme.wordpress.com/2009/04/28/aek/ Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο θέμα της “μαύρης ποδοσφαιρικής προπαγάνδας”, θυμίζουμε τις δηλώσεις περί υποψηφιότητας Ζαγοράκη ως ..δημάρχου Θεσσαλονίκης. Θυμάστε πότε και γιατί έγιναν; Σας τα είπαμε. […]


  6. Πετράκη, λίγα λόγια για τον ΠΑΟΚ, γιατί θα έχουμε θέμα! Από κει κ έπειτα, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους φίλους ΑΕΚτσήδες για τον Σαββατιάτικο τελικό με τον πουστόGAY-RO. Επίσης, εύχομαι σύντομη ανάκαμψη (έχουμε περάσει κ εμείς πολύ πρόσφατα από αυτά τα σκατά κ ξέρουμε…), καθώς παρότι η τραγική της χρονιά με βόλεψε φέτος κ πήρα τη δεύτερη θέση, το θέμα είναι να χάσει κανά πρωτάθλημα ο «Θείος» (χωρίς να το πάροιυν οι πολυμετοχικοί). Κ μια δυνατή ΑΕΚ βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση.

    Super-αμπα-league



Σχολιάστε